Tehiranta

Yhdistyksen hirsimökki sijaitsee Harvaluodon saarella ja on aktiivisessa jäsenkäytössä lähes ympäri vuoden.

Mökin yhteydessä on saunatilat sekä majoitusmahdollisuus noin 10 hengelle. Pihalla on erillinen grillikatos sekä varasto. Vuonna 2010 yhdistys paransi ranta-aluetta mm. peruskorjaamalla laiturin ja ruoppaamalla rantaa sekä veneilyyn että uimakäyttöön soveltuvaksi. Keväällä 2011 uusittiin grillikatoksen osalta grilli ja hormi.

2016 mökki on liitetty vesi- ja viemäriverkkoon ja lisäksi rakennettiin uusi puuvaja.

Mökin kuntoa pidetään yllä yhteisillä talkoilla, joista tiedotetaan erikseen. Jäsenkäytön hinnat vahvistetaan johtokunnassa vuosittain ja vuokraushinnat sekä -ohjeet toimitetaan kevään jäsenkirjeen yhteydessä seuran jäsenistölle.

Lisätietoja Tehirannasta sekä varauksien tekeminen:
Tehirannan isäntä Ossi Kesäläinen
0400 – 611 777, ossi.kesalainen(@)pmcpolarteknik.com

Jäsenistöllle tulossa kesäksi 2017 sähköinen varausmahdollisuus. Tästä lisätiedot ja ohjeet tulevat kevään jäsenkirjeen mukana.

(päivitetty 3.3.2017)

Mainokset

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )